Buitenschilderwerk

Eens in de 5 jaar is het buitenschilderwerk van uw woning in Bennebroek toe aan vernieuwing. Uiteraard is de levensduur afhankelijk van allerlei factoren zoals bijvoorbeeld weersinvloeden.

Meer lezen

Binnenschilderwerk

Eens per 7 jaar is het binnenschilderwerk van uw woning in Bennebroek toe aan een nieuwe schilderbeurt. Scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring zijn signalen voor hoognodige vernieuwing.

Meer lezen

Spuitwerk

Hofschilder is gespecialiseerd in Airless latexspuiten. Het Airless spuiten van latex is een alternatief voor het rollen van uw wanden en plafonds. Snel, strak en egaal.

Meer lezen

Houtrot reparatie

Constructiehout zoals ramen, kozijnen, liggende delen, dakgoten en betimmering kunnen gemakkelijk houtrot bevatten. Houtrot wordt veroorzaakt door binnendringend vocht.

Meer lezen

Dé schilder uit Bennebroek en omstreken

Hofschilder is een allround schildersbedrijf uit Haarlem, die zich richt op zowel het midden segment als hoger segment schilderwerk. Door onderscheidend kwalitatief goed werk te leveren, hebben wij ons als schildersbedrijf binnen Haarlem en omstreken, prominent kunnen vestigen.

Wat klanten uit Bennebroek zeggen

  • Heel fijn contact en top werk geleverd! Wij raden Anthony en... Meer lezen
  • Top schilder! Anthony en zijn team heeft er voor gezorgd da... Meer lezen
  • Hofschilder heeft bij ons het schilderwerk buiten (daklijst)... Meer lezen
schildersbedrijf-in-amsterdam schildersbedrijf-in-amsterdam

Kwaliteit, service én garantie

Hofschilder is al jaren één van de toonaangevende schildersbedrijven in de regio Bennebroek op het gebied van buiten –en binnenschilderwerk. Dit komt doordat wij kwaliteit, service op maat en volledige garantie op het schilderwerk geven.

Daarnaast kunt u samen met ons een onderhoudsplan aangaan, zodat uw vastgoed er altijd perfect uitziet en u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Neem contact op

U bent op zoek naar een goede schilder in Bennebroek. Neemt u dan gerust contact met ons op.

Klik hier