Kleuradviezen

Heeft u moeite met het kiezen van kleuren? U kunt via ons een gedegen advies krijgen voor zowel binnen als buitenschilderwerk. Voor buitenschilderwerk rekenen wij een vast tarief van 95 euro. Hiervoor krijgt u 1 foto waar u verschillende kleuren kunt laten invullen. Zoveel en vaak als dat u wilt.

Een andere kleur voor uw kozijnen of muren kan uw huis een hele andere sfeer meegeven.

Anthony Hof
schilder-kleuradvies-regio-haarlem

Kleuradvies binnenschilderwerk

Voor een kleuradvies voor binnenschilderwerk of voor de zakelijke markt kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Met deze unieke service hoeft u nooit meer bang te zijn wanneer u een nieuwe kleur wenst.

Offerte aanvragen

Kleur van het jaar 2020

In een wereld waar slaap wordt gezien als luxe en de angst voor een versneld leven eigenlijk al werkelijkheid is, is het logisch dat de kleurtrends voor dit komende jaar ontsnapping bieden in de hedendaagse door technologie gedreven maatschappij. De Sigma Kleur van het Jaar 2020, gekozen door de kleurexperts vanuit de hele wereld, is Chinese Porcelain (PPG1160-6).

“Deze kleur is een mix van kobalt en moody, inktblauw die zorgt voor kalmte en rustgevende slaap en tegelijkertijd een sfeer van hoop creëert – een groot goed in een rusteloze wereld”.

De Kleur van het Jaar 2020 is een dynamische blauwtint die op verschillende manieren kan worden toegepast als aanvulling op een reeks van ontwerpstijlen, van traditioneel tot transitioneel tot eigentijds. De kleur heeft een rustgevende uitstraling met een dosis charisma.

Neem contact op

Heeft u moeite met het kiezen van kleuren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Klik hier